Erzeni

Erzeni Sh.p.k. is specialized in the production of milk products. The company operates in the Albanian market with over 17 different types of premium quality products.

Erzeni Sh.p.k. is specialized in the production of milk products. The company operates in the Albanian market with over 17 different types of premium quality products.

Kos i ngrirë me fruta

Erzeni > Produktet > Kos i ngrirë me fruta

Udhëzimet

Përbërësit

  • 1 ½ kupë me kos Erzeni
  • 2 lugë shurup maple
  • Opsionale: essence vanlije

Udhëzimet

  • Përzieni bashkë kosin e lopes nga Erzeni me vaniljen dhe shurupin.

  • Në një tavë të vogël shtroni letër pjekje dhe vendosni kosin. Sipër shtoni frutat: luleshtrydhe, boronica.

  • Vendoseni në ngrirje për 2-4 orë